Májové posedenie spojené s opekačkou

Nadčasové chvíle pokoja a radosti na májovej opekačke OZ Namsak

V piatok, 10. mája, sa v malebnom prostredí Koniarok uskutočnilo májové posedenie organizované OZ Namsak, ktoré sa nieslo v duchu spomalenia a užívania si prítomného okamihu. Od 17:00 hodiny sa návštevníci schádzali, aby spoločne vypnuli nielen svoje mobilné telefóny, ale aj myseľ, a nechali sa unášať atmosférou zábavy, smiechu a čarovných stretnutí.

Koniarka, známa ako oáza pokoja, kde čas plynie pomalšie, poskytla ideálne zázemie pre toto stretnutie. Účastníci mali možnosť zastaviť sa a uvedomiť si, že nikto ich do ničoho nenaháňa. Tento pocit umocňovala živá hudba, ktorá rezonovala priestorom a dodávala večeru príjemný rytmus.

Na akcii nechýbalo ani bohaté občerstvenie. Chutný guláš, čapované pivko, opekanie slaninky a klobásky, a samozrejme, niečo sladké pod zub – to všetko prispelo k vytvoreniu nezabudnuteľných gurmánskych zážitkov. Cena 10€ na osobu bola symbolická vzhľadom na kvalitu a rozmanitosť ponúkaných pochúťok.

Napriek tomu, že alkohol si zabezpečoval každý sám, panovala na akcii veselá a priateľská atmosféra. Účastníci si vymieňali príbehy, smiali sa a tancovali až do neskorých večerných hodín.

Táto akcia bola jasným dôkazom, že spoločenské posedenia a opekačky môžu byť oveľa viac než len stretnutie pri jedle a pive. Sú to momenty, kedy sa spomaľuje každodenný zhon a ľudia si môžu skutočne vychutnať prítomnosť jeden druhého.

Rok: 2024

Miesto: Koniarka

Dátum: 10.5.2024